Schilderkunst van Tijn Paulusse
Tijn Paulusse is 10 jaar en heeft nu al een heleboel schilderijen gemaakt. Kijk zelf maar! 

"Hee de lente komt!!" mei 2003, 50x60cm, acryl op doek

Hij schildert zo graag dat zijn moeder zelfs doeken moet bijkopen omdat ze anders op zijn. Tijn laat vaak trots zijn schilderijen aan iedereen zien. Ze hangen ook in de woonkamer. Zo hangen er elke keer weer andere werken van Tijn. Lekker afwisselend!Dit is Tijn Arie Toon Paulusse, hij is op 23 april jarig en geboren in Arnhem in 1995. Zijn broertje heet Guus, zijn vader heet Robert en zijn moeder heet Willemien. Robert kan helemaal niet schilderen. Maar wel hele mooie verhalen vertellen. Willemien kan bijna net zo goed schilderen als Tijn en heeft ook haar eigen website. www.willemienbrand.nl en die van Tijn heet www.willemienbrand.nl/tijnpaulusse.
 

"Kroko" 2003, 50x60cm, acryl op doek

Dit schilderij is Tijn zijn tweede schilderij, en hij vindt hem heel mooi. Misschien wel de mooiste van allemaal tot nu toe. De krokodil is nagetekend van een foto die we genomen hebben in Frankrijk op een krokodillen boerderij. De krokodil heeft bloed bij zijn tanden.

Orca's" 2004, 50x60cm, acryl op doek

De lievelingsdieren van Tijn zijn ijsberen en orka's. Dit is zijn vierde schilderij.Zoals je ziet zijn het  twee ORKA'S !!! Er zwemt ook nog een echte zilveren vis rond. Zie jij hem ook??

Tijn wil misschien later piloot worden net als zijn oom

Tijn zijn "vliegoom'' heet Jan Willem. Hij is piloot. We hebben wel eens mogen rondlopen in een leeg vliegtuig. En mochten ook de cockpit zien. Dat is waar de piloten altijd zitten. En daar is het heel leuk om te kijken. Tijn vond dit zo gaaf en sindsdien tekent hij hele mooie vliegtuigen.

 

"Woestijnrat" 2004 30x40cm, acryl op doek

Dit is Tijn zijn laatst gemaakte schilderij. Het is een heel klein doekje met een nog kleiner ratje erop.

Dit is voor nu even het laatste wat we laten zien; maar kijk vooral over een tijdje of Tijn weer een nieuw schilderij heeft gemaakt!!

tot  ziens!!